Tasarımı Kaydet  Kapat

Bizden...
Yayın Tarihi: 15.03.2023

Altınbaş Tıp Öğrencileri Birliği Halk Sağlığı Çalışma Kolu takımı, tecrübe ettiği hastalıklar hakkında araştırma yapıp araştırmalara ek olarak da kendi tecrübelerini aktararak katılımcıları bilgilendirmek üzere konferans düzenleyecektir. Konferans online olup Google Meet üzerinden gerçekleşecektir.

Etkinlik Programı&Konuşmacı Bilgileri :

Ata Olgun Şahin (Altınbaş Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. Sınıf Öğrencisi, Altınbaş Tıp Öğrencileri Birliği Halk Sağlığı Çalışma Kolu Direktörü)

Betül Ablay (Altınbaş Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. Sınıf Öğrencisi, Altınbaş Tıp Öğrencileri Birliği Halk Sağlığı Çalışma Kolu Asistanı)

Bilge Alan (Altınbaş Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. Sınıf Öğrencisi, Altınbaş Tıp Öğrencileri Birliği Halk Sağlığı Çalışma Kolu Asistanı)

Dilara Kıratlı (Altınbaş Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. Sınıf Öğrencisi, Altınbaş Tıp Öğrencileri Birliği Halk Sağlığı Çalışma Kolu Asistanı)

Gülşima Yıldız (Altınbaş Tıp Öğrencileri Birliği Halk Sağlığı Çalışma Kolu Asistanı)

Meryem Sude Ulucan (Altınbaş Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. Sınıf Öğrencisi, Altınbaş Tıp Öğrencileri Birliği Halk Sağlığı Çalışma Kolu Asistanı)

Nevin Coşkun (Altınbaş Tıp Öğrencileri Birliği Halk Sağlığı Çalışma Kolu Asistanı)

• Pzt
  • Sal